Antena Meniu Search
x

A murit Ștefan, tânărul șofer de TIR lovit de un coleg, în Hunedoara. O fetiță a rămas fără tată

A murit Ștefan, tânărul șofer de TIR lovit de un coleg, în Hunedoara. O fetiță a rămas fără tată, după ce acesta s-a luptat zile în șir să supraviețuiască, pe patul de spital.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 13.09.2020, 16:36

  • Ștefan avea 29 de ani, a fost lovit de o autoutilitară.
  • A supraviețuit după accident doar 13 zile.

Un accident mortal a avut loc în prima zi a lunii septembrie, în județul Hunedoara. Un șofer a murit, iar al doilea șofer implicat în accident, un bistrițean, a ajuns în stare gravă la spital. Din nefericire, în ciuda tuturor eforturilor depuse, bistrițeanul s-a stins din viață.

În 1 septembrie, pe DN 66, în județul Hunedoara, a avut loc un grav accident de circulație. O autoutiitară condusă de un tânăr de 29 de ani din Dolj a pătruns pe contrasens, izbindu-se din plin de un autotren condus de un tânăr de 29 de ani, din Bistrița.

Șoferul autoutilitarei a murit pe loc, iar bistrițeanul, Ștefan Dobozi, Fănică, așa cum îl strigau apropiații, a ajuns în stare gravă la spital, în Cluj, iar săptămâna trecută, oamenii s-au mobilizat să doneze sânge, starea sa fiind foarte gravă.

Ștefan avea 29 de ani, era căsătrit și tatăl unei fetițe. La Lunca Ilvei a lăsat în urmă o mare de durere, fiind plâns de întreaga comunitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » A murit Ștefan, tânărul șofer de TIR lovit de un coleg, în Hunedoara. O fetiță a rămas fără tată