Antena Meniu Search
x

A trăit pe viu ATENTATUL de la Las Vegas, apoi a povestit prin ce a trecut: "Am crezut că sunt ARTIFICII! Înfricoşător!"

Un atac armat a fost comis în Las Vegas, în timpul unui concert. Un individ a deschis focul cu o armă automată şi a comis un masacru.

Un atac armat a fost comis în Las Vegas, în timpul unui concert. Un individ a deschis focul cu o armă automată şi a comis un masacru. Sunt peste 50 de morţi şi 200 de răniţi. O jucătoare de tenis care de curând a fost în România a fost n sală, la concert, n momentul declanşării atacului.

Britanica Laura Robson a postat pe contul de twitter un mesaj, la câteva ore bune după masacru: "Sunt OK. Am fost chiar acolo, la început am crezut că sunt artificii, apoi toată lumea a început să fugă. Înfricoşător ca naiba."

Britanica, actualmente locul 249 WTA, se află în SUA pentru câteva turnee ITF, jucând cel mai recent săptămâna trecută la Templeton (California). Campioană la Wimbledon la junioare în 2008, la numai 14 ani și jumătate, medaliată cu argint olimpic la Londra 2012, alături de Andy Murray, Robson a făcut parte din echipa de Cupa Fed a Marii Britanii care a pierdut, 2-3, în fața României anul acesta, la Mamaia. 

sursa: gsp.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » A trăit pe viu ATENTATUL de la Las Vegas, apoi a povestit prin ce a trecut: "Am crezut că sunt ARTIFICII! Înfricoşător!"