Antena Meniu Search
x

A uitat de iubirea de mamă: O brăileancă, arestată preventiv după ce şi-a bătut copilul de doar un an până la comă

O mamă din Brăila s-a transformat în monstru pentru copilul său de doar un an şi două luni. Micuţul a fost bătut fără milă de cea care i-a dat viaţă până a ajuns în comă.

de Monica Palade

la 08.11.2021, 16:44

A uitat de iubirea de mamă: O brăileancă, arestată preventiv după ce şi-a bătut copilul de doar un an până la comă - Shutterstock

Acum, aflat în spital, acesta are un prognostic rezervat. Medicii nu ştiu dacă va supravieţui, întrucât creierul nu răspunde la stimuli.

Acum femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce Tribunalul Brăila a admis cererea formulată de procurori. Potrivit anchetatorilor, copilul a fost adus la urgenţe la Spitalul Judeţean Brăila de către mamă şi de concubinul acesteia, în stare gravă, respectiv în comă - Glascow III, informează reporterul Observator Adrian Obreja.

Şi-a lovit copilul fără milă

Pentru că era extrem de grav, medicii au decis transferul acestuia la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" Bucureşti. Potrivit medicilor, copilul se afla în comă Glascow III; Sindrom Silverman sau sindromul copilului bătut/smucit şi prezenta leziuni cranio-cerebrale cu caracter înalt sugestiv pentru traumatism sever non-accidental; fragmente osoase detaşate, partial lizate occipital; fractură parieto-occipital dreapta; leziuni cerebrale ireversibile.

Din primele cercetări, pe 2 noiembrie, mama şi-a lovit copilul cu palma în zona corpului, a capului, l-a smucit şi zdruncinat. În plus, îl lăsa nesupravegheat în patul adulţilor, de unde cădea şi se lovea cu capul de pardoseala din beton acoperită cu mochetă. Mama l-a lăsat pe copil şi să sufere fără să ceară ajutorul medicilor. S-a răzgândit când a observat că acesta nu mai răspundea.

Acum, mama transformată în monstru riscă ani grei de închisoare, dacă va fi găsită vinovată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » A uitat de iubirea de mamă: O brăileancă, arestată preventiv după ce şi-a bătut copilul de doar un an până la comă