Antena Meniu Search
x

A venit de la 2.600 km doar ca să-și ucidă soția. A lovit-o până a rupt lama cuțitului, însă femeia a supraviețuit. Bărbatul din Iași a fost acum condamnat

A venit glonț 2.600 de kilometri, doar ca să își omoare soția care voia să divorțeze de el. Un bărbat din Iași a fost condamnat acum la 8 ani și 3 luni de închisoare pentru tentativa de crimă care a avut loc în urmă cu aproape un an.

de Monica Palade

la 16.11.2023, 10:46

A venit de la 2.600 km doar ca să-și ucidă soția. A lovit până a rupt lama cuțitului, însă femeia a supraviețuit. Bărbatul din Iași a fost acum condamnat

În plus, bărbatul trebuie să îi plătească femeii daune materiale de 1.000 euro și 15.000 euro ca daune morale. Sentinţa nu este însă definitivă și poate fi contestată cu apel.

A venit glonț doar ca să își omoare soția

Povestea de dragoste dintre Ionel şi Mihaela a început în 2014, când cei doi au decis să se căsătorească. Femeia avea trei copii din prima căsătorie, iar bărbatul un fiu. Împreună au mai avut trei copii. Doar că în scurt timp, din cauza băuturii, Ionel devenea alt om. Era extrem de violent, așa că Mihaela obișnuia să fugă des de acasă cu copiii. A obținut chiar și un ordin de protecție, apoi l-a iertat și i-a mai dat o șansă. Credea că se va schimba, dar nu a fost asa.

Apoi a plecat la muncă în Marea Britanie, unde lucra alături de copiii femeii mai mari. Doar că scandalurile au început și acolo. Le-a reproșat acestora că o influențează pe mama lor să divorțeze. La sfârșitul anului trecut au început amenințările cu moartea. Iar pe 20 noiembrie, Ionel s-a urcat în microbuz și a venit glonț în țară doar ca să își ucidă partenera. Femeia a fugit din nou de acasă.

Când a aflat unde se află, înarmat cu un cuțit cu lama de 25 de centimetri, bărbatul a venit să își pună în aplicare planul răzbunării. Potrivit ziaruldeiasi, Ionel a spart un geam încercând să intre în casa în care femeia se baricadase cu copiii mai mici. Văzându-l, femeia a ieşit în curte, încercând să fugă. A înşfăcat-o de păr şi a început să o târască prin curte, spre ieşire. Apoi a lovit-o cu cuțitul. Prima lovitură a fost în ficat, a doua, în braţ. A treia a nimerit în pavaj, iar lama cuţitului s-a frânt. Bărbatul a continuat să o lovească cu ciotul rămas. Femeia a fost transportată de urgenţă la spitalul „Sf. Spiridon” şi operată în aceeaşi zi. A supravieţuit, având însă nevoie de peste o lună de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru tentativă la omor, ameninţare şi violare de domiciliu. Iar acum și-a aflat și sentința: 8 ani şi 3 luni de închisoare, pe care însă o poate contesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » A venit de la 2.600 km doar ca să-și ucidă soția. A lovit-o până a rupt lama cuțitului, însă femeia a supraviețuit. Bărbatul din Iași a fost acum condamnat