Antena Meniu Search
x

A vrut să ajute o tânără de 28 de ani cu bani şi alimente şi a poftit-o în casă. La plecare, "nevoiaşa" i-a smuls lanţul de la gât

O tânără de 28 de ani din Dorohoi a furat un lanţ de la gâtul unei femei care s-a apropiat de ea pentru a-i oferi ajutor. Victima o lăsase să intre în casă şi îi oferise alimente şi bani. 

de Redactia Observator

la 04.10.2023, 12:24

- Shutterstock

O tânără de 28 de ani a fost reţinută de poliţişti, după ce a smuls un lanţ de aur de la gâtul unei femei care tocmai îi oferise un ajutor, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, reţinerea tinerei a avut loc în urma unor percheziţii pe care poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dorohoi le-au efectuat la domiciliul acesteia.

"În urma probatoriului administrat, a reieşit faptul că aceasta, la data de 28 septembrie, profitând de faptul că victima, o femeie de 58 de ani, din municipiul Dorohoi, a invitat-o în locuinţă, unde i-a oferit alimente şi bani, la ieşirea din imobil i-ar fi sustras acesteia, prin smulgere, un lănţişor pe care îl purta în jurul gâtului", a precizat reprezentantul IPJ, potrivit Agerpres.

Tânăra este cercetată pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » A vrut să ajute o tânără de 28 de ani cu bani şi alimente şi a poftit-o în casă. La plecare, "nevoiaşa" i-a smuls lanţul de la gât