Antena Meniu Search
x

A zecea zi de PROTESTE în Piaţa Victoriei! Mii de persoane s-au adunat în faţa Guvernului şi au strigat "Hoţii" şi "Demisia"

Mii de persoane s-au adunat din nou în Piaţa Victoriei din Capitală, pentru cea de a zecea zi de proteste. Manifestanţii scandează "Hoţii", "Demisia", "DNA să vină să vă ia", "PSD, ciuma roşie" şi suflă în vuvuzele.

Mii de persoane s-au adunat din nou în Piaţa Victoriei din Capitală, pentru cea de a zecea zi de proteste. Manifestanţii scandează "Hoţii", "Demisia", "DNA să vină să vă ia", "PSD, ciuma roşie" şi suflă în vuvuzele.

 

Update ora 22:45 - Manifestaţia din Piaţa Victoriei din Capitală se apropie de final, după ce, în faţa Guvernului, au mai rămas doar câtvea zeci de persoane. Demonstranţii rămaşi în piaţă strigă: "Zi de zi aici vom fi" şi "Jandarmeria, jos pălăria".

Pe acelaşi subiect

Update ora 21:45  - Aproximativ 5.000 de oameni protestează în Piaţa Victoriei din Capitală, scandând "Jos Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu", "Altă întrebare? Altă guvernare".

Manifestanţii fluieră, bat în tobe şi suflă în vuvuzele, zgomotul din Piaţa Victoriei fiind asurzitor.

Update ora 20:45 - Aproximativ 2.000 de oameni scandează în Piaţa Victoriei "Demisia", "DNA să vină să vă ia" şi poartă pancarte pe care scrie: "Grindeanu, du-te după Iordache", "Jos guvernul mafiot PSD-ALDE". Circulaţia a fost blocată atât dinspre Bulevardul Kiseleff, cât şi spre Şoseaua Titulescu şi Calea Victoriei. În acest moment se mai poate circula doar prin faţa Guvernului, spre Bulevardul Aviatorilor.

Pe pancartele manifestanţilor se poate citi: "Demisia! Nu putem sta să vă păzim noapte de noapte!", "M-am odihnit. Am revenit. # rezist", "Jos guvernul mafiot PSD-ALDE", "#rezist. Ghinion", "Hoţii la puşcărie", "Grindeanu, du-te după Iordache".

Update ora 19:45 - Aproximativ 1.000 de oameni protestează în Piaţa Victoriei. Circulaţia a fost blocată dinspre Bulevardul Kiseleff spre Calea Victoriei. Oamenii continuă să vină în grupuri mici de la ieşirile de metrou şi de pe străzile adiacente pieţei.

Majoritatea şoferilor care trec prin Piaţa Victoriei claxonează în semn de solidaritate cu demonstranţii.

Citeşte şi A cincea zi de proteste la Cotroceni! Zeci de persoane au ieşit din nou în stradă, cerând demisia lui Iohannis

Pe pancartele din piaţă se pot citi mesajele:"#rezistăm","Rezistenţa devine datorie", "Îndrăzneşte să crezi. Noi suntem generaţia care o să vă schimbe","Nu pot ei minţi cât putem noi gândi", "Jos Guvernul".

Unii protestatari flutură steaguri ale României, ale Uniunii Europene şi ale Statelor Unite.

În cele zece zile de proteste, numărul record de manifestanţi din Piaţa Victoriei a fost atins duminică, peste 280.000 de oameni protestând chiar în ziua în care Guvernul a abrogat Ordonanţa de Urgenţă privind codurile penale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » A zecea zi de PROTESTE în Piaţa Victoriei! Mii de persoane s-au adunat în faţa Guvernului şi au strigat "Hoţii" şi "Demisia"