Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Abuzate de cel care trebuia să aibă grijă de ele. Două minore, violate de asistentul maternal: bărbatul nu a fost reţinut

Cel care trebuia să le fie părinte a devenit abuzator. Două fete au fost violate de asistentul maternal în grija căruia erau. La un moment dat n-au mai rezistat şi au povestit totul. Au ajuns într-un centru de primiri minori în regim de urgenţă.

de Andreea Petrescu

la 04.01.2022 , 19:58

În urmă cu câteva luni, sătule să mai îndure abuzurile, cele două fete, ambele minore, au fugit din casa asistentului maternal şi s-au dus la un centru al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Sectorul 4. Acolo au povestit că au fost violate şi astfel au fost alertate autorităţile.

Poliţiştii şi procurorii au deschis un dosar penal pentru viol, agresiune sexuală şi corupere sexuală a minorului. E un dosar complex în care există mai multe probe şi expertize. Chiar şi aşa, asistentul maternal care a fost suspendat de la locul de muncă nu a fost reţinut. Cele două fete au fost consiliate psihologic.

Vezi și
Andreea Petrescu Like

A început ca o joacă în urmă cu aproape 20 de ani și s-a transformat repede în meserie. Undeva pe parcurs a devenit pasiune și chiar o boală pe care nu vreau să o vindec.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Abuzate de cel care trebuia să aibă grijă de ele. Două minore, violate de asistentul maternal: bărbatul nu a fost reţinut