Antena Meniu Search
x

Accident teribil în Tulcea, la Nabalt. Un tânăr de 25 ani a murit, după ce a intrat cu duba într-un copac. Alți doi oameni au rămas încarcerați

Accident teribil în Tulcea, la Nabalt. Un tânăr de 25 ani a murit, după ce a intrat cu duba într-un copac, alți trei oameni fiind răniți.

Accident teribil în Tulcea, la Nabalt. Un tânăr de 25 ani a murit, după ce a intrat cu duba într-un copac, alți trei oameni fiind răniți.

Potrivit ISU Tulcea, șoferul unei autoutilitare în care se mai aflau trei bărbați a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac de pe marginea drumului, între localităţile Nalbant şi Nicolae Bălcescu.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD, trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean şi elicopterul SMURD.

Pentru scoaterea a două dintre persoanele rănite a intervenit echipajul de descarcerare.

Unul dintre răniţi, în vârstă de 25 ani, a fost găsit de echipajele medicale în stop cardio-respirator, fiind efectuate manevrele de resuscitare, fără succes.

Unul dintre răniţi a fost preluat de echipajul SMURD, altul de o ambulanţă a Serviciului Judeţean, iar a patra persoană aflată în autoutilitară nu a avut nevoie de asistenţă medicală.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accident teribil în Tulcea, la Nabalt. Un tânăr de 25 ani a murit, după ce a intrat cu duba într-un copac. Alți doi oameni au rămas încarcerați