Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident cu 10 maşini, după ce unui şofer i s-a făcut rău la volan pe Calea Griviţei

Un accident de circulaţie, în care au fost implicate 10 maşini, s-a produs, luni seara, pe Calea Griviţei, din Bucureşti, după ce unuia dintre şoferi i s-a făcut la volan.

de Cristi Ioniţă

la 25.11.2019 , 18:12

10 maşini avariate, în urma accidentului de pe Calea Griviţei, din Bucureşti Şoferul căruia i s-a făcut rău la volan a fost transportat la spital - Imagine ilustrativă

Un accident de circulaţie, în care au fost implicate 10 maşini, s-a produs, luni seara, pe Calea Griviţei, din Bucureşti, după ce unuia dintre şoferi i s-a făcut la volan.

Din primele informaţii rezultă că şoferul se deplasa pe Calea Griviţei, spre Gara de Nord, iar la intersecţia cu Bulevardul Ion Mihalache a pierdut controlul volanului, după ce i s-a făcut rău.

Cine este şoferul căruia i s-a făcut la volan

Articolul continuă după reclamă

Conform news.ro, din cauza traficului aglomerat din zona respectivă, nu mai puţin de 10 maşini au fost avariate, în urma acestui accident.

Autorităţile locale au intervenit cu mai multe ambulanţe la faţa locului, mai mulţi şoferi primind îngrijiri medicale la faţa locului.

În cele din urmă s-a decis ca doar şoferul căruia i s-a făcut rău, un bărbat de 39 de ani, să fie transportat la spital.

Circulaţia a fost restricţionată pe două benzi de pe Calea Griviţei, sensul de mers către Gara de Nord, până la înlăturarea tuturor efectelor accidentului.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Accident cu 10 maşini, după ce unui şofer i s-a făcut rău la volan pe Calea Griviţei