Antena Meniu Search
x

Impact nimicitor cu un stâlp la 130 de km/h în Maramureş: 'Moartea nu întreabă câţi ani ai'

Impact nimicitor cu un stâlp, la o viteză de peste 130 de km/h. Un tânăr de 18 ani şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident produs în localitatea Săliştea de Sus din judeţul Maramureş.

Impact nimicitor cu un stâlp, la o viteză de peste 130 de km/h. Un tânăr de 18 ani şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident produs în localitatea Săliştea de Sus din judeţul Maramureş.

Tragedia s-a produs joi dimineaţă, în jurul orei 06.30, în timp ce Ionuţ, aflat la volanul unui autoturism marca Mazda, a condus cu viteză în localitate.

La un moment dat, în centrul localităţii, tânărul de 18 ani a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei şi a lipsei de experienţă, iar maşina s-a izbit violent de un stâlp.

În autoturismul condus de tânărul care avea permis de numai câteva luni se mai aflau doi tineri.

Pe acelaşi subiect

În urma accidentului şoferul a fost grav rănit.

Accident grav la Săliştea de Sus în judeţul Maramureş

Accident cumplit la Săliştea de Sus, Maramureş

Cei doi pasageri au fost răniţi uşor, iar viaţa lor nu a fost pusă în pericol.

Joi seară, 29 noiembrie, şoferul de 18 ani s-a stins din viaţă, iar medicii de la Spitalul Judeţean Baia Mare nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

În cele câteva ore în care a mai trăit după accident, Ionuţ a primit sute de mesaje de la prietenii care au sperat până în ultima clipă că tânărul va supravieţui.

Prietenii lui Ionuţ chiar s-au organizat şi au donat sânge pentru a-l salva.

Vestea morţii tânărului a căzut ca un trăsnet peste familie şi prieteni.

"Ce-i viaţa dacă nu un vis, din care ne trezim la moarte? / Se-ncheie totul lâng-o cruce. Rămâi fără nimic din toate / Nu-ntreabă moartea câţi ani ai, ce planuri, sau ce ţi-ai propus / Nu-i pasă ei cât eşti de tânăr, sau că mai ai ceva de spus. /Şi…uite-aşa-ntr-o dimineaţă, nu ştii spre ce te-ndreaptă pasul / Şi intr-o clipă te trezeşti, că ţi-a sunat prea iute ceasul.

Dumnezeu sa te ierte prieten drag nu te vom uita niciodată vei ramane mereu in sufletele noastre… Drum lin spre cer… Dumnezeu să te aibă în veghea Lui! Condoleante familiei!", a fost mesajul transmis de Adina, o prietenă a şoferului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Impact nimicitor cu un stâlp la 130 de km/h în Maramureş: 'Moartea nu întreabă câţi ani ai'