Antena Meniu Search
x

Primele imagini de la accidentul din Braşov, unde un autocar cu 26 de pasageri s-a răsturnat (Video)

Un autocar cu 26 de persoane la bord s-a răsturnat pe DN 1, mai multe persoane fiind rănite şi transportate la spital. Autocarul s-a răsturnat în judeţul Braşov, la ieşire din Codlea.

Un autocar cu 26 de persoane la bord s-a răsturnat pe DN 1, mai multe persoane fiind rănite şi transportate la spital.

Autocarul s-a răsturnat în judeţul Braşov, la ieşire din Codlea.

Autocar cu 26 persoane răsturnat la ieşire din Codlea

Reprezentanţii ISU Braşov au anunţat, marţi seară, că un accident rutier s-a produs pe DN 1, la ieşirea din Codlea către Făgăraş. 

Pe acelaşi subiect

În evenimentul rutier a fost implicat un autocar în care se aflau 26 de persoane. Autocarul s-a răsturnat, patru persoane fiind rănite şi transportate la spital, altor 4 fiindu-le acordate îngirjiri la faţa locului.

La eveniment s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, poliţişti şi medici.

De asemenea, pompierii au stabilit că sunt scurgeri de combustibil din autocar şi se asigură măsurile de prevenire a incendiilor. 

”Nu există pericol de explozie, lucrurile sunt sub control. Un microbuz al ISU se deplasează la locul accidentului pentru a prelua pasagerii”, au transmis reprezentanţii ISU Braşov. 

Nu s-au stabilit condiţiile producerii accidentului, dar în judeţul Braşov în multe zone ninge abundent, iar vântul viscoleşte zăpada. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Primele imagini de la accidentul din Braşov, unde un autocar cu 26 de pasageri s-a răsturnat (Video)