Antena Meniu Search
x

Familie spulberată pe autostrada A1 Timisoara – Lugoj. Doi oameni morţi, doi copii sunt în comă. Şoferul vinovat a fugit

Accident cumplit, în această dimineaţă, pe autostrada A1 Timişoara – Lugoj. Doi oameni au murit, iar doi copii, de 6  şi 9 ani, sunt în comă după două maşini s-au izbit violent  ce masinile in care se aflau s-au izbit violent pe sensul de mers Traian Vuia-Timișoara.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.06.2019, 08:12

Accident cumplit, în această dimineaţă, pe autostrada Timişoara – Lugoj. Doi oameni au murit, iar doi copii, de 6  şi 9 ani, sunt în comă după două maşini s-au izbit violent.

Nenorocirea a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 04:35, în apropiere de nodul de la Balint, sensul de mers Traian Vuia - Timișoara.

Un autoturism care circula pe contrasens a intrat în coliziune cu un altul care circula regulamentar. Într-un autoturism se aflau trei adulţi şi doi copii

Doi dintre adulţi au rămas încarceraţi în maşina zdrobită, iar pompierii i-au recuperat dintre fiarele contorsionate. Medicii însă nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa.

Doi copii şi tatăl lor, transportaţi de urgenţă la spital

Doi copii şi tatăl lor, transportaţi de urgenţă la spital

Cei doi copii, de 6 şi 9 ani, împreună cu tatal lor au fost transportaţi de urgenţă la spital. Micutii sunt amandoi in coma, iar tatal a scapat ca prin minune doar cu rani usoare.

Accident cumplit, în această dimineaţă, pe autostrada Timişoara – Lugoj

Şoferul care a provocat tragedia a fugit de la locul accidentului. 

Doi oameni au murit, iar doi copii, de 6  şi 9 ani, sunt în comă după două maşini s-au izbit violent

Poliţiştii au început cercetările pentru a stabili cu precizie ce s-a întamplat şi îl caută pe fugar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Familie spulberată pe autostrada A1 Timisoara – Lugoj. Doi oameni morţi, doi copii sunt în comă. Şoferul vinovat a fugit