Antena Meniu Search
x

Accident cumplit pe autostrada Transilvania. Marius se zbate între viaţă şi moarte după un impact devastator (Video)

Accident groaznic pe autostrada Transilvania, tronsonul Ungheni - Iernut, în judeţul Mureş, după ce un şofer ar fi adormit la volan.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.08.2019, 08:21

Accident groaznic pe autostrada Transilvania, tronsonul Ungheni - Iernut, în judeţul Mureş, după ce un şofer ar fi adormit la volan.

Nenorocirea s-a produs noaptea trecută, pe A3, pe sensul de mers către Iernut. 

Un Ford cu numere de Covasna în care se adlau doi bărbaţi în vârstă de 44 de ani a fost lovit în spate de un VW Jetta înmatriculat în Bucureşti şi condus de un tânăr din Târgu Mureş.

În urma impactului extrem de puternic, bucăţi din cele două maşini au zburat pe o distanţă de peste 150 de metri.

Accident groaznic pe autostrada Transilvania, tronsonul Ungheni - Iernut, în judeţul Mureş, după ce un şofer ar fi adormit la volan

Echipele de prim ajutor sosite la faţa locului au găsit trei victime: cei doi bărbaţi de 44 de ani cu răni mai puţin grave (contuzii toracale şi abdominale), şi o un tânăr de 30 de ani, în stare foarte gravă, cu traumatism cranian sever.

Un Ford cu numere de Covasna în care se adlau doi bărbaţi în vârstă de 44 de ani a fost lovit în spate de un VW Jetta înmatriculat în Bucureşti

Acesta din urmă a fost resuscitat, dar se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul din Târgu Mureş.

Filmul accidentului de pe autostrada Ungheni - Iernut, unul dintre şoferi ar fi adormit la volan

Până la această oră, nu se ştie cu exactitate cum s-a produs accidentul. Deocamdată, se presupune că şoferul de 30 de ani, Marius Ovidiu Dordea, ar fi adormit la volan, la faţa locului nefiind găsite urme de frânare.

Se presupune că şoferul de 30 de ani, Marius Ovidiu, Dordea, ar fi adormit la volan, la faţa locului nefiind găsite urme de frânare

În impact, maşina sa, un VW Jetta, a fost proiectată în parapet şi el în afara autoturismului, în spaţiul care separă sensurile de mers.

Traficul pe autostradă a fost reluat la orele 2.00.

Poliţiştii urmează acum să afle ce anume a provocat impactul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident cumplit pe autostrada Transilvania. Marius se zbate între viaţă şi moarte după un impact devastator (Video)