Antena Meniu Search
x

Accident bizar în Buzău: o mașină și un autobuz s-au ciocnit și au ajuns într-un magazin de pompe funebre

Trei tineri au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a lovit un autobuz pe o stradă din municipiul Buzău.

- News.ro

Trei tineri au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a lovit un autobuz pe o stradă din municipiul Buzău, iar din impact cele două vehicule au fost proiectate într-un magazin de pompe funebre. În autobuz se aflau şoferul şi un pasager, niciunul nefiind rănit.

Accidentul s-a produs în faţa Spitalului Judeţean Buzău. Cei trei tineri se aflau într-un autoturism care a ieşit de pe o stradă secundară şi nu a acordat prioritate de trecere autobuzului care tocmai plecase din staţie.

În urma impactului, atât autobuzul, cât şi autoturismul au ajuns pe celălalt sens de mers şi au fost proiectate într-un magazin de pompe funebre.

Şoferul şi pasagerii din maşină au rămas încarceraţi şi a fost necesară intervenţia pompierilor pentru a-i scoate. Cei trei au fost transportaţi la spital. 

În autobuz se aflau şoferul şi un pasager, dar niciunul nu a fost rănit.

Autobuzul aparţine societăţii de transport în comun din Buzău şi a intrat în flota companiei în urmă cu o lună, fiind cumpărat din Olanda.

La ora transmiterii acestein ştiri, traficul în zona accidentului este complet blocat. 

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accident bizar în Buzău: o mașină și un autobuz s-au ciocnit și au ajuns într-un magazin de pompe funebre