Antena Meniu Search
x

Accident cumplit în Capitală! Un SMURD care a preluat o persoană rănită s-a defectat în drum spre spital (Video)

Situație incredibilă după accidentul cumplit petrecut în această seară în București, în urma căruia mai multe persoane au fost rănite.

Situație incredibilă după accidentul produs într-o intersecție din București, în urma căruia mai multe persoane au fost rănite. O ambulanță SMURD care transporta una dintre victime s-a defectat.

Trei mașini s-au ciocnit violent, cinci persoane fiind rănite în accidentul produs într-o intersecție din București. Patru oameni au rămas încarcerați, dintre care trei nu erau conştienți. 

La focul impactului au intervenit 6 ambulanţe SMURD, 2 echipaje de descarcerare şi un echipaj din cadrul Detaşamentului Special de Salvatori.

După intervenția echipajelor de descarcerare, două femei au fost transportate la Spitalul Floreasca, iar un bărbat și o femeie la Elias.

Pe drum spre spital însă, una dintre salvările SMURD care a preluat un rănit s-a defectat. A fost nevoie astfel de mutarea pacientului într-o altă ambulanță. Momentul a fost surprins pe imagini.

Accidentul s-a produs la intersecția dintre Şoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti cu Bulevardul Oaspeţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Accident cumplit în Capitală! Un SMURD care a preluat o persoană rănită s-a defectat în drum spre spital (Video)