Accident cu 10 victime, între care 3 copii, după ce două microbuze s-au ciocnit la Valea Chioarului, în Maramureş

De Veronica Micu.
Publicat: 09.12.2020, 06:52.
Actualizat: 09.12.2020, 07:43

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 5:00, pe raza localității Valea Chioarului din Maramureş. Zece persoane, între care trei copii, au fost rănite, după ce două microbuze s-au ciocnit frontal.

Accident cu 10 victime, între care 3 copii, după ce două microbuze s-au ciocnit la Valea Chioarului, în Maramureş

Spre locul accidentului s-au deplasat pompierii militari de la descarcerare din Șomcuta Mare, un echipaj EPA SMURD, descarcerarea din Baia Mare, un echipaj TIM SMURD și două echipaje ale Ambulanței.

Într-un autovehiculul, un microbuz erau 8 persoane, dintre care trei minori, iar în celălalt vehicul erau două persoane.

Toate persoanele au fost scoase din mașinile distruse și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Traficul a fost blocat după accidentul din Valea Chioarului

Un singur pasager a refuzat transportul la spital.

Celelalte nouă victime au fost duse la Spitalul Județean din Baia Mare.

"Azi dimineață la ora 04.37, pe DN1C, localitatea Valea Chioarului, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia mai multe persoane au fost rănite.

În accident au fost implicate două microbuze, nouă persoane fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale, starea lor fiind stabilă. în acest moment, traficul în zonă a fost reluat, fiind dirijat de polițiști", au transmis reprezentanții ISU Maramureș.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Simona Vasiac -

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.