Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Accident cu 3 răniţi în Neamţ. Un şofer a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens

Trei persoane au fost rănite, duminică după amiază, pe un drum naţional din judeţul Neamţ, după ce un şofer a pierdut controlul asupra direcţiei de mers iar autoturismul pe care îl conducea a intrat pe contrasens şi a acroşat un autovehicul care circula regulamentar.

de Redactia Observator

la 25.08.2024 , 16:51

Accident cu 3 răniţi în Neamţ
Accident cu 3 răniţi în Neamţ - IPJ Neamţ

Accidentul rutier a avut loc pe drumul naţional 15B, în localitatea Poiana Largului din judeţul Neamţ.

Accident cu 3 răniţi în Neamţ

”În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 51 de ani, din judeţul Iaşi, conducea un autoturism pe DN 15B, în localitatea Poiana Largului, nu ar fi adaptat viteza de deplasare, şi ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, moment în care a acroşat un autoturism care circula regulamentar din sens opus. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorilor auto, doi bărbaţi, în vârstă de 40 şi 59 de ani, ambii din judeţul Iaşi, şi a unei femei, în vârstă de 55 de ani, pasager în unul dintre autoturisme”; transmit reprezentanţii Poliţiei judeţene Neamţ.

Articolul continuă după reclamă

Toţi cei trei răniţi au fost duşi la spital. Cei doi şoferi implicaţi în eveniment au fost testaţi pentru depistarea alcoolemiei, rezultatul fiind negativ.

În urma evenimentului, poliţiştii au deschis dosar penal care vizează comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Accident cu 3 răniţi în Neamţ. Un şofer a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens