Antena Meniu Search
x

Accident cu două maşini făcute zob, pe DN1B, la Loloiasca. Cinci persoane, între care un copil de 5 ani, transportaţi de urgenţă la spital

Cinci persoane, între care un copil de cinci ani, au fost rănite într-un accident produs duminică după amiază, pe Drumul Naţional 1 B, în localitatea Loloiasca, din judeţul Prahova. Primele date arată că două autoturisme s-au ciocnit, toate victimele fiind din acelaşi autoturism.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 12.06.2023, 15:31

Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Prahova, accidentul a avut loc în comuna Loloiasca, satul Tomşani, între un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani şi altul la volanul căruia se afla un şofer de 35 de ani. 

''În urma accidentului au rezultat cinci victime, ocupanţi ai autoturismului condus de bărbatul în vârstă de 35 de ani, doi bărbaţi, două femei şi un minor în vârstă de 5 ani'', informează Poliţia Prahova. 

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje SMURD şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, inclusiv o ambulanţă de terapie intensivă mobilă, echipajele medicale preluându-i pe cei cinci răniţi pentru a-i duce la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Accident cu două maşini făcute zob, pe DN1B, la Loloiasca. Cinci persoane, între care un copil de 5 ani, transportaţi de urgenţă la spital