Antena Meniu Search
x

Video Accident cu trei morţi pe A1. Maşina cu 5 persoane, care venea din Italia şi se îndrepta spre Bacău, s-a dezmembrat la impactul cu un utilaj de deszăpezire

Maşina, în care se aflau şoferul şi patru pasageri, se întorcea din Italia şi se îndrepta spre Bacău, atunci când a lovit puternic, din spate, un utilaj de deszăpezire.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 11.01.2021, 15:04

Vezi și

Impact devastator pe A1, trei morţi

Un accident cumplit a avut loc pe Autostrada A1, între Sibiu şi Sebes. Trei oameni au murit şi alţi doi au fost răniţi grav, dupa ce maşina în care se aflau a lovit puternic un camion folosit pentru deszăpezire.

Impactul a fost devastator. Trei bărbaţi cu vârste de 63, 40 şi 57 de ani au murit pe loc, iar alţi doi bărbaţi, de 17 şi 20 de ani au fost duşi la spital. Maşina e distrusă complet.

Din primele informaţii, maşina în care se aflau cele cinci persoane se întorcea din Italia şi se îndrepta spre Bacău.

Cum a avut loc accidentul

Din primele informaţii, utilajul de deszăpezire se afla pe banda de urgenţă, cu girofarurile pornite şi poziţiile aprinse. La un moment dat, din spatele utilajului a venit cu viteză autoturismul în care se aflau cele cinci  persoane. Dintr-un motiv încă neidentificat, şoferul a pierdut  controlul  volanului şi a lovit violent utilajul.  

Autoturismul a fost distrus complet, iar şoferul de 63 de ani şi încă doi  barbati au murit, iar ceilalţi doi pasageri au scăpat cu viaţă, fiind duşi de urgenţă la spital. 

"În urma cercetării desfăşurate la faţa locului, poliţiştii iau în calcul două variante care au dus la producerea  tragediei. Fie şoferul a aţipit la volan, fie a derapat pe mâzga de pe şosea", informează autorităţile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Accident cu trei morţi pe A1. Maşina cu 5 persoane, care venea din Italia şi se îndrepta spre Bacău, s-a dezmembrat la impactul cu un utilaj de deszăpezire