Antena Meniu Search
x

ACCIDENT CUMPLIT la Căpâlna! Un şofer A MURIT PE LOC, după ce a ieşit de pe drum, a rupt o ţeavă de gaze şi s-a oprit cu TIR-ul în mijlocul unei case. Proprietarul, prins sub dărâmături (VIDEO DRAMATIC)

Un grav accident de circulaţie a avut loc aseară, după ora 21:00, pe DN1C, în localitatea Căpâlna. Un şofer de TIR a murit pe loc, după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat într-o casă.

Un grav accident de circulaţie a avut loc aseară, după ora 21:00, pe DN1C, în localitatea Căpâlna. Un şofer de TIR a murit pe loc, după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat într-o casă.

TIR-ul, încărcat cu băuturi răcoritoare, era condus de un maramureşean de 46 de ani pe direcţia Dej – Baia Mare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La intrare în Căpâlna, imediat după o curbă, acesta a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit şoseaua prin partea stânga, a rupt un parapet şi o ţeavă de gaze, după care s-a oprit în mijlocul unei case, scrie Dejeanul.

Impactul a fost atât de puternic încât locuinţa a fost distrusă aproape în întregime, iar proprietarul acesteia a fost prins sub dărâmături.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii din Ileanda, un echipaj SMURD, dar şi două echipaje medicale, unul de la Dej şi altul de la Gherla. 

Pompierii au lucrat mai bine de o oră pentru a-l descarcera pe şoferul de TIR prins între fiarele contorsionate, dar din nefericire, acesta era deja mort.

O altă echipă de pompieri a reuşit să îl scoată din casa distrusă pe proprietarul acesteia, un bărbat de 59 de ani. El a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Municipal Dej. 

Martorii spun că înainte de accident s-a auzit o bubuitură puternică, motiv pentru care se ia în calcul faptul că înainte de accident ar fi explodat o anvelopă a camionului. 

Poliţiştii de la rutieră au deschis o anchetă şi urmează să stabilească cu exactitate care a fost cauza accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » ACCIDENT CUMPLIT la Căpâlna! Un şofer A MURIT PE LOC, după ce a ieşit de pe drum, a rupt o ţeavă de gaze şi s-a oprit cu TIR-ul în mijlocul unei case. Proprietarul, prins sub dărâmături (VIDEO DRAMATIC)