Antena Meniu Search
x

Video Accident cumplit filmat la Vişeu de Sus. Un medic din Tulcea a sfârşit după ce o scândură dintr-un gard i-a străpuns parbrizul

O depăşire hazardată şi o tragedie cumplită. S-a întâmplat seara trecută, în Vişeu de Sus, Maramureş. Şoferul unui autoturism, un medic din Tulcea, a încercat să depăşească peste linia continuă, chiar în dreptul unei treceri de pietoni. A intrat în plin într-un motociclist care circula regulamentar pe sensul opus.

de Redactia Observator

la 14.08.2021, 08:52

Vezi și

UPDATE 8.00 - Din nefericire, motociclistul a încetat din viaţă, în această dimineaţă, la spital.

Ştirea iniţială: Impactul devastator a fost surprins de o cameră video amplasată în zonă. Motociclistul a fost proiectat peste gardul unei gospodării, la câţiva zeci de metri distanţă şi a fost rănit grav.

Maşina a ajuns în gardul altei curţi. Parbrizul a fost străpuns de o bucată din gardul rupt, iar şoferul a murit. Soţia lui, care se afla pe scaunul din dreapta, a fost grav rănită.

Motociclistul a ajuns la spital cu răni grave

Motociclistul, un cetăţean de origine poloneză, se zbate între viaţă şi moarte. Bărbatul a suferit leziuni multiple şi a fost mutat de urgenţă, azi-noapte, la Spitalul Judeţean din Baia Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accident cumplit filmat la Vişeu de Sus. Un medic din Tulcea a sfârşit după ce o scândură dintr-un gard i-a străpuns parbrizul