Antena Meniu Search
x

Video Accident cumplit într-o comună din Gorj. Patru maşini şi un TIR s-au ciocnit violent: 2 răniţi au ajuns la Urgenţe

Accident grav între un autotren şi patru autoturisme luni, pe DN 66, în satul Olari din comuna Plopşoru. 10 persoane au fost implicate în eveniment, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj.

de Redactia Observator

la 06.11.2023, 14:42

Vezi și

Potrivit sursei citate, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident rutier produs între un autotren şi 4 autoturisme, pe DN 66, în comuna Plopşoru, sat Olari.

La faţa locului s-au deplasat 3 echipaje de pompieri din cadrul Secţiei de Pompieri Turceni şi Punctul de Lucru Rovinari cu o autospecială de stins incendii cu apă şi spumă şi două ambulanţe SMURD, precum şi 3 echipaje din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, transmite Agerpres.

În accident au fost implicate 10 persoane: 2 răniţi au ajuns la spital

"La faţa locului, echipajele specializate au evaluat medical toate cele 10 persoane implicate în eveniment, dintre acestea două persoane (o femeie în vârstă de 44 ani şi un bărbat în vârstă de 70 de ani) fiind transportate la UPU Târgu Jiu pentru investigaţii medicale amănunţite", au transmis reprezentanţii ISU Gorj. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Accident cumplit într-o comună din Gorj. Patru maşini şi un TIR s-au ciocnit violent: 2 răniţi au ajuns la Urgenţe