Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accident de groază în Bistriţa. Trei persoane încarcerate, după ce şoferul unei autoutilitare a intrat pe contrasens şi s-a izbit cu un TIR

Accident cumplit, ieri, pe un drum naţional din judeţul Bistriţa-Năsăud. Trei persoane au ajuns la spital în stare gravă, după ce şoferul unei autoutilitare de tractări a intrat pe contrasens, într-o curbă periculoasă, şi s-a izbit violent cu un TIR, care venea din sens opus. În urma impactului, conducătorul platformei, cât şi ceilalţi doi pasageri din autoutilitară au rămas încarceraţi. 

de Redactia Observator

la 16.10.2024 , 08:31

Drumul Național 15 A, la intrarea în localitatea Galații Bistriței. Şoferul platformei de tractare, în vârstă de 43 de ani, intră pe contrasens fără să se asigure și se izbește violent de un TIR care venea din sens opus. Deși șoferul TIR-ului, un bărbat de 41 de ani, încearcă disperat să evite impactul, vizibilitatea scăzută și carosabilul umed îl fac să privească neputincios cum se ciocnește din plin cu autoutilitara.

"A intrat pe contrasens.Ce să mai fac?! Era şi curbă. A intrat pe contrasens. Se văd urmele! Am evitat cât am putut", povesteşte şoferul TIR-ului. 

Din păcate în urma impactului violent, şoferul platformei de tractări, dar şi ceilalţi doi pasageri din aceasta au fost prinși între fiarele vehicului. Oamenii au sunat disperaţi după ajutor, însă până la sosirea salvatorilor, au reuşit să-l scoată pe şoferul autoutilitarei.

Vezi și

"Pe şofer l-am scos noi, restul pasagerilor SMURD-ul", adaugă şoferul TIR-ului.

Pe acelaşi subiect

"Conducătorul auto se afla în afara maşinii când au ajuns echipajele la locul solicitării. Două persoane au rămas încarcerate şi au fost extrase succesiv din habitatul distrus aproape în totalitate", a declarat Marius Rus, purtător de cuvânt IPJ Bistriţa-Năsăud.

A urmat o mobilizare de forţă majoră în care salvatorii s-au luptat pentru viețile celor trei persoane.

"Bărbatul a fost a fost stabilizat şi va fi transportat după ce a fost intubat pe calea aerului la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureş. Femeia rămasă încarcerată a fost stabilizată la rândul ei şi va fi transportată la UPU SMURD Bistriţa, unde va ajunge şi conducătorul auto al autoutilitarei", a declarat Marius Rus, purtător de cuvânt IPJ Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii au deschis un dosar penal și urmează să stabilească în ce circumstanţe s-a produs teribilul accident.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Evenimente » Accident de groază în Bistriţa. Trei persoane încarcerate, după ce şoferul unei autoutilitare a intrat pe contrasens şi s-a izbit cu un TIR