Antena Meniu Search
x

Doi muncitori au fost striviţi de o grindă de câteva tone, într-un parc industrial din Prahova

Doi muncitori au ajuns, joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, după ce o grindă metalică de câteva tone s-a prăbuşit peste ei.

Doi muncitori au fost striviţi de o grindă de câteva tone, într-un parc industrial din Prahova

Doi muncitori au ajuns, joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, după ce o grindă metalică de câteva tone s-a prăbuşit peste ei, la o firmă din Parcul Industrial din comuna Ariceştii Rahtivani, judeţul Prahova. ITM a început o anchetă.

Directorul adjuct al Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova, Constantin Stoica, a declarat că instituţia pe care o reprezintă a început cercetările după ce la o firmă din Parcul Industrial din comuna Ariceştii Rahtivani doi muncitori au fost răniţi de o grindă metalică de câteva tone s-a prăbuşit peste ei.

"Se pare că grinda metalică era transportată de un utilaj. Cei doi s-au urcat pe ea ca să nu meargă pe jos şi la un moment dat podeţul a cedat şi structura a căzut, rănindu-i pe cei doi. Cercetarea este în desfăşurare.", a declarat Stoica.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că muncitorii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unul fiind în stare gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Doi muncitori au fost striviţi de o grindă de câteva tone, într-un parc industrial din Prahova