Antena Meniu Search
x

Primele imagini de la carnagiul de pe A1. 4 morţi şi 3 răniţi grav, după ce un şofer de 70 de ani a intrat pe contrasens (Video)

Carnagiu pe A1, soldat cu 4 morţi şi 3 răniţi grav, după ce şoferul unei maşini a intrat pe contrasens, între Deva şi Simeria. Bilanţul iniţial era de trei morţi şi patru răniţi, însă unul dintre răniţi, cu traumatisme severe, a decedat ulterior.

Carnagiu pe A1, soldat cu 4 morţi şi 3 răniţi grav, după ce şoferul unei maşini a intrat pe contrasens, între Deva şi Simeria.

Bilanţul iniţial era de trei morţi şi patru răniţi, însă unul dintre răniţi, cu traumatisme severe, a decedat ulterior.

La volanul autoturismului care a provocat nenorocirea se afla un şofer în vârstă de 70 de ani, care ar fi intrat greşit pe autostradă, la un sens giratoriu, ajungând pe contrasens.

”În jurul orei 06.45, un autoturism care circula pe contrasens pe A1, din direcţia Şoimuş-Simeria, a intrat în coliziune cu un autoturism şi o autoutilitară. În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane aflate în autoturismul care a produs evenimentul rutier şi rănirea altor patru persoane”, transmite IPJ Hunedoara.

Potrivit reprezentanţilor ISU Hunedoara, dintre cele patru persoane rănite,  una a suferit traumatisme severe iar alte trei sunt rănite mai uşor şi conştiente. Ulterior, persoana rănită grav a decedat.

Traficul rutier este blocat şi deviat pe DN7. Poliţiştii fac cercetarea la faţa locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Evenimente » Primele imagini de la carnagiul de pe A1. 4 morţi şi 3 răniţi grav, după ce un şofer de 70 de ani a intrat pe contrasens (Video)