Antena Meniu Search
x

Accident pe DN1, în Sibiu. Sunt patru victime, între care un copil de doar 5 ani, după ce un şofer a intrat pe contrasens

Accident pe DN1, în judeţul Sibiu. Patru persoane, între care un copil de cinci ani, au fost rănite, vineri, după ce două maşini s-au ciocnit.

Un accident a avut loc pe DN1, în judeţul Sibiu. Sunt patru victime, printre care un copil de 5 ani - oradesibiu.ro

Patru persoane, între care un copil de cinci ani, au fost rănite, vineri, după ce două maşini s-au ciocnit, vineri, pe Drumul Naţional 1, în judeţul Sibiu. Traficul între municipiul Sibiu şi localitatea Cristian este îngreunat.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu au anunţat, vineri, că pe DN 1, în localitatea Cristian, un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Sebeş-Sibiu, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar. 

În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorilor auto şi a altor două persoane din autoturismul care a fost lovit, între care un copil de cinci ani. 

La rândul lor, reprezentanţii ISU Sibiu au precizat că toate cele patru victime sunt conştiente, cu multiple traumatisme. 

”Copilul prezintă un traumatism cranio- cerebral acut închis şi traumatism membru inferior stâng”, au precizat reprezentanţii ISU Sibiu.

Din cauza accidentului, traficul rutier între municipiul Sibiu şi localitatea Cristian este îngreunat.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Accident pe DN1, în Sibiu. Sunt patru victime, între care un copil de doar 5 ani, după ce un şofer a intrat pe contrasens