Antena Meniu Search
x

Accident grav pe DN1. Doi olandezi au murit, după ce șoferul a adormit la volan și a intrat pe contrasens

Considerata cea mai sângeroasă şosea a României, drumul naţional 1 a mai luat două vieţi. De data asta e vorba de doi cetăţeni olandezi, un bărbat de 39 de ani şi o femeie de 45, care au murit după ce maşina în care se aflau a pătruns pe contrasens şi a lovit violent alte două autoturisme care circulau regulamentar.

Vezi și

Considerata cea mai sângeroasă şosea a României, drumul naţional 1 a mai luat două vieţi. De data asta e vorba de doi cetăţeni olandezi, un bărbat de 39 de ani şi o femeie de 45, care au murit după ce maşina în care se aflau a pătruns pe contrasens şi a lovit violent alte două autoturisme care circulau regulamentar. Şoferul olandez ar fi adormit la volan, iar în urma impactului produs în zona localităţii Breaza alţi şase tineri au ajuns în stare gravă la spital. Traficul pe Valea Prahovei a fost blocat ore în şir. Vă avertizăm, urmează imagini care v-ar putea afecta emoţional.

Este ora 15.30, duminică, un moment în care DN1, e, ca de obicei, tranzitat de mii de maşini. Acum, o armată de salvatori se luptă să salveze vieţi dintr-un morman de fiare. Sunt imaginile unui impact violent petrecut, petrecut după ce un şofer olandez ar fi adormit la volan intrând pe contrasens, într-o zonă fără parapet despărţitor. A lovit alte două autoturisme în care se aflau mai mulţi tineri care mergeau la munte.

Bărbatul de 39 de ani şi pasagera din dreapta, o femeie de 45, ambii cetăţeni olandezi, au fost găsiţi în stop cardio-respirator. Pentru ei, medicii nu au mai putut face nimic. Ambulanţele venite la faţa locului au preluat şase tineri şi i-au dus în stare gravă, la spital, cu multiple facturi şi traumatisme.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere şi vătămare coroporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele tragediei. Traficul pe DN1 a fost blocat mai multe ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Accident grav pe DN1. Doi olandezi au murit, după ce șoferul a adormit la volan și a intrat pe contrasens