Antena Meniu Search
x

Accident groaznic pentru o familie de români, în Austria, la Parndorf. Sunt patru victime, între care şi un băieţel de doar un an

Accident groaznic pentru o familie de români, în Austria, la Parndorf. Sunt patru victime, între care şi un băieţel de doar un an.

Accident groaznic pentru o familie de români, în Austria, la Parndorf. Sunt patru victime, între care şi un băieţel de doar un an.

Accidentul s-a produs luni de dimineaţă foarte devreme, când maşina condusă de un român în vârstă de 37 de ani a ieşit de pe şosea, a intrat într-un parapet şi apoi s-a răsturnat, în afara autostrăzii. 

Accidentul s-a produs în apropiere de Viena, la Prandorf, pe A4. Şoferul şi fiul acestuia de un an, care se afla pe bancheta din spate într-uns caun pentru copii, au fost răniţi mai puţin grav, în vreme ce mama micuţului, 29 de ani, dar şi un bărbat din Ungaria de 50 de ani, pasager în maşină, au suferit răni grave.

Toţi patru au fost internaţi la spitalul din Eisenstadt. Maşina suferit daune majore.

Conform presei din Austria, şoferul român a adormit la volan şi a scăpat maşina de sub control. El a fost testat cu aparatul etilotest şi rezultatul a fost negativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Accident groaznic pentru o familie de români, în Austria, la Parndorf. Sunt patru victime, între care şi un băieţel de doar un an