Antena Meniu Search
x

Accident extrem de grav pe o şosea din Giurgiu. Un şofer teribilist a fost la pas să-şi omoare patru prieteni

Scene dramatice pe o şosea din Giurgiu. Un şofer teribilist şi ameţit de aburii alcoolului a fost la pas să-şi omoare patru prieteni. Au scăpat cu viaţă ca prin urechile acului, dintr-un accident extrem de grav.

de Redactia Observator

la 24.02.2020, 12:11

Vezi și
  • Tinerii au scăpat cu viaţă din accidentul grav, printr-o minune, dar sunt în stare gravă.
  • Maşina s-a transformat într-un morman de fiare.

Scene dramatice pe o şosea din Giurgiu. Un şofer teribilist şi ameţit de aburii alcoolului a fost la pas să-şi omoare patru prieteni. Au scăpat cu viaţă ca prin urechile acului, dintr-un accident extrem de grav. Maşina în care se aflau s-a făcut zob, după ce a intrat într-un pod şi într-un gard. Atât tânărul de la volan, cât şi cei patru prieteni sunt în stare gravă la spital.

Un morman de fiare şi roţi azvârlite la câţiva metri. Este dezastrul rămas după accident. Şoferul s-ar fi apropiat prea mult de autoturismul din faţă şi nu a mai putut stăpâni maşina. A tras violent de volan. S-a izbit cu putere de un cap de pod şi apoi a intrat într-un gard.

Au fost clipe dramatice, spun martorii. Atât şoferul, cât şi cei patru pasageri au fost la un pas de moarte. O minune a făcut să supravieţuiască. Toţi au ajuns însă la spital, cu răni grave. Şoferul ar fi avut pedala de acceleraţie apăsată la maximum când a provocat accidentul.

În plus, poliţiştii au descoperit că era şi băut. Etilotestul a arătat o alcoolemie de 0.55 în aerul expirat. S-a ales acum cu dosar penal pentru vătămare coroporală din culpă. El va fi cercetat şi pentru că a condus sub influenţa alcoolului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accident extrem de grav pe o şosea din Giurgiu. Un şofer teribilist a fost la pas să-şi omoare patru prieteni