Antena Meniu Search
x

Accident grav de muncă la Petreşti. Bărbat salvat din ghearele morţii, după ce a fost prins într-o presă hidraulică, la o fabrică

Un bărbat de aproximativ 45 de ani a fost prins, luni dimineața, într-o presă hidraulică, la o firmă de prelucrare a maselor plastice din localitatea Petrești, județul Dâmboviţa.

de Redactia Observator

la 22.05.2023, 14:23

Bărbat salvat din ghearele morţii, după ce a fost prins într-o presă hidraulică
Bărbat salvat din ghearele morţii, după ce a fost prins într-o presă hidraulică - ISU Dâmboviţa

La fața locului a intervenit Detașamentul de pompieri Găești cu o autospecială de descarcerare, Detașamentul Titu cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, Garda Vișina cu o autospecială de intervenție, SAJ Dâmbovița cu un echipaj și un elicopter SMURD.

Echipajele de intervenție au găsit o persoană prinsă într-o presă hidraulică, inconștientă. Pompierii au extras victima, iar echipajele medicale i-au aplicat manevre de resuscitare.

"Victima a răspuns manevrelor de resuscitare. Se așteaptă sosirea elicopterului SMURD'', au transmis reprezentanții ISU Dâmbovița. Conform acestora, victima este un bărbat de aproximativ 45 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accident grav de muncă la Petreşti. Bărbat salvat din ghearele morţii, după ce a fost prins într-o presă hidraulică, la o fabrică