Antena Meniu Search
x

Update Accident grav în Bistrița-Năsăud, o cisternă cu motorină s-a izbit de un autocar cu pasageri. Un bărbat a murit

Un accident în care au fost implicate o autocisternă cu motorină și un autocar cu pasageri a avut între localitățile Lechința și Chiraleș din județul Bistrița-Năsăud. Ub bărbat și-a pierdut viața în urma impactului, iar o altă victimă a fost grav rănită și transportată la spital.

de Redactia Observator

la 18.11.2021, 19:48

Vezi și

UPDATE 17:30 - A încetat aplicarea Planului Roșu de Intervenție. Un bărbat de 59 de ani a murit

"Bilanț final: echipajele de interventie au găsit la locul indicat 15 persoane dintre care un bărbat în vârstă de aproximativ 59 de ani în stop cardiorespirator. Din păcate, ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD fiind nevoit să îi declare decesul la locul accidentului. A doua victimă în stare gravă a fost stabilizată, prezintă leziuni și traumatisme în urma accidentului, urmează sa fie evacuată spre UPU SMURD Bistrița", au transmis cei de la ISU.

UPDATE 17:00 "Drumul Județean 151, între localitățile Chiraleș și Lechința este blocat ca urmare a unui accident care a avut loc în urmă cu puțin timp. Coliziunea a avut loc între un autobuz condus de un bărbat de 35 de ani, din Lechința și o cisternă la volanul căreia se afla un bărbat de 47 de ani, din județul Sălaj.  La fața locului intervin mai multe echipaje din cadrul Serviciului Rutier, Poliției Municipiului Bistrița și Secție 3 Poliție Rurală Lechința", a tranmis IPJ Bistrița-Năsăud.

UPDATE 16:50 - La acest moment se efectuează manevrele de resuscitare și se acordă îngrijiri medicale la fața locului.

Știre inițială: "Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la față locului. Pompierii salvatori intervin cu 3 autospeciale de stingere, 1 descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, 2 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță și 1 unitate de Terapie Intensivă Mobilă. Misiunea este în dinamică", au transmis reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident grav în Bistrița-Năsăud, o cisternă cu motorină s-a izbit de un autocar cu pasageri. Un bărbat a murit