Antena Meniu Search
x

BREAKING NEWS - TRAGEDIE în Braşov: Patru persoane au murit, iar 26 sunt rănite, după ce un microbuz în care se aflau şi copii s-a răsturnat

Patru persoane au murit, vineri, după ce un microbuz în care se aflau 31 de pasageri, printre care şi copii, s-a răsturnat în judeţul Braşov. Potrivit ISU Braşov, accidentul s-a soldat cu 26 de răniţi. De asemenea, se pare că microbuzul era supraîncărcat.

Patru persoane au murit, vineri, după ce un microbuz în care se aflau 31 de pasageri, printre care şi copii, s-a răsturnat în judeţul Braşov. Potrivit ISU Braşov, accidentul s-a soldat cu 26 de răniţi. De asemenea, se pare că microbuzul era supraîncărcat.

UPDATE 16:00 - Patru persoane şi-au pierdut viaţa, iar 26 au fost rănite şi au fost transportate la mai multe spitale în urma accidentului de autocar petrecut vineri în localitatea Perşani din judeţul Braşov, potrivit ultimului bilanţ transmis de reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

Ministerul Sănătăţii a anunţat că în autocar se aflau 31 de persoane - 28 de copii şi trei adulţi. Copiii, care aveau vârste între 12 şi 17 ani, o parte dintre ei de la Colegiul Naţional de Artă "O. Băncilă", erau componenţi ai ansamblului folcloric Hora. Ei plecaseră de la Palatul Culturii din Iaşi şi mergeau către Arad, pentru a participa la un festival internaţional.

UPDATE 14:03 - Zona unde s-a petrecut accidentul este una cu serpentine, cu banda destul de îngustă, pe care sunt montate și parapete de beton. Autocarul s-a răsturnat pe partea stângă, peste parapetul de beton.

Potrivit unor informaţii, microbuzul transporta elevi de la Colegiul de Artă Octav Băncilă din Iași și de la Palatul Copiilor din Iași care mergeau la un festival de folclor spre Arad.

UPDATE 13:52 - Șase ambulanțe au plecat până acum de la locul accidentului. 50 de persoane de la ISU acționează la fața locului.

Un martor ocular spune că este posibil să fi fost vorba de o defecțiune tehnică. Roțile au scos mult fum.

UPDATE 13:39 - Potrivit unor informații, microbuzul era supraîncărcat. În el se aflau 27 de persoane, deşi erau doar 21 de locuri.

UPDATE 13:30 - În urma accidentului au murit patru persoane şi 22 sunt rănite, dintre care 16 grav, a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Brașov.

Patru persoane au murit, vineri, după ce un autocar în care se aflau aproximativ 30 de pasageri, printre care şi copii, s-a răsturnat în judeţul Braşov.

Accidentul s-a petrecut între Brașov și Făgăraș. Unul dintre decedați este un copil.

A fost declanșat planul roșu de intervenţie, scrie digi24.ro.

La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe. Sunt cel puțin 30 de persoane care intervin pentru prim-ajutor. S-a cerut intervenția elicopterelor SMURD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » BREAKING NEWS - TRAGEDIE în Braşov: Patru persoane au murit, iar 26 sunt rănite, după ce un microbuz în care se aflau şi copii s-a răsturnat