Antena Meniu Search
x
LIVE

Accident grav în Gura Humorului: 7 răniţi, după ce două microbuze şi un autoturism au intrat în coliziune. A fost activat planul roşu de intevenţie

A fost activat planul roşu de intervenţie în Gura Humorului, după un accident grav în care au fost implicate două microbuze şi un autoturism.

De Monica Palade la 30.06.2021, 13:56
Vezi și

15 persoane au fost implicate în coliziune dar din fericire toate conştiente şi cooperante. Dintre acestea şapte au nevoie de îngrijiri medicale şi vor fi transportate la spital. Unul dintre microbuze transporta pelerini la o mănăstire din judeţ. 

Plan roşu de intervenţie

Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la faţa locului salvatorii intervin cu 1 autospecială de descărcarare, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 4 ambulanţe SMURD și 2 ambulanţe ale serviciului județean de ambulanţă.

Misiunea este în dinamică. Este posibil să mai fie identificate și alte persoane care vor dori să meargă la spital, În afara de cele șapte. Poliţiştii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă. 

Pe acelaşi subiect

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Andreea Petrescu. 

 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Accident grav în Gura Humorului: 7 răniţi, după ce două microbuze şi un autoturism au intrat în coliziune. A fost activat planul roşu de intevenţie