Antena Meniu Search
x

Accident grav în Mureş: O persoană a ajuns la spital, după ce o autoutilitară s-a răsturnat peste un autoturism

Accident grav în Mureş. O persoană a fost rănită, miercuri seară, după ce o autoutilitară s-a răsturnat peste un autoturism, pe DN 13 (E 60), la ieşirea din Sighişoara. Traficul a fost blocat în urma accidentului.

de Redactia Observator

la 27.09.2023, 22:49

ISU Mureş a anunţat că Detaşamentul Sighişoara a intervenit cu o autospecială de stingere şi două ambulanţe SMURD, dintre care una cu medic, pentru asigurarea de măsuri PSI şi acordarea primului ajutor în urma producerii unui accident rutier între un autoturism şi o autoutilitară, în municipiul Sighişoara, pe drumul E 60.

”În eveniment au fost implicate 3 persoane care au fost evaluate medical la faţa locului, una dintre acestea prezentând leziuni în urma impactului (cod galben medical). Se acţionează pentru îndepărtarea efectelor negative generate de accident în vederea deblocării circulaţiei”, a arătat sursa citată.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, accidentul s-a produs la ieşirea din Sighişoara spre Târgu Mureş, într-o curbă, unde o autoutilitară s-a răsturnat pe un autoturism. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri. Se estimează reluarea normală a circulaţiei după ora 21.30.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident grav în Mureş: O persoană a ajuns la spital, după ce o autoutilitară s-a răsturnat peste un autoturism