Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accident grav pe A1: un TIR intrat pe contrasens a lovit 2 mașini, una aparținând Consulatului Ungariei la Bucureşti. Șoferul de 60 de ani a murit

Un grav accident a avut loc pe autostrada A1, între Timişoara şi Lugoj, după ce un camion care transporta lemne a intrat pe contrasens. Acesta a lovit două maşini dintre care una de corp diplomatic aparţinând Consulatului Ungariei la Bucureşti. Şoferul maşinii a murit. Accidentul s-a produs după ce a avut loc la o explozie la unul dintre pneurile camionului.

de Redactia Observator

la 29.08.2024 , 14:53

Camionul a rupt un parapet şi a lovit violent două maşini, una dintre ele aparţinând Consulatului Ungariei la Bucureşti, în care se afla doar şoferul. În urma impactului, acesta a decedat. La ora transmiterii acestei știri, circulaţia este blocată pe autostrada A1, în zona accidentului.

”La data de 29 august 2024, un tir încărcat cu lemne circula pe A1 Deva-Nădlac dinspre Timişoara spre Lugoj, iar la un moment dat unul dintre pneuri ar fi facut explozie, fapt pentru care tirul a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, ulterior tirul intrând în coliziune cu alte două autovehicule. În urma impactului, conducătorul auto, de 60 de ani, a decedat. Poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Timiş.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Accident grav pe A1: un TIR intrat pe contrasens a lovit 2 mașini, una aparținând Consulatului Ungariei la Bucureşti. Șoferul de 60 de ani a murit