Antena Meniu Search
x

Accident grav pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Motociclist spulberat de o maşină, sunt 3 victime (Video)

Trei persoane au fost rănite grav, între care una este inconştientă, după ce un autoturism şi o motocicletă s-au ciocnit pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Traficul rutier este complet blocat pe ambele sensuri, în zona localităţii Bolintin-Vale.

Trei persoane au fost rănite grav, între care una este inconştientă, după ce un autoturism şi o motocicletă s-au ciocnit pe Autostrada Bucureşti-Piteşti.

UPDATE: În accidentul de pe A1, conducătorul auto și-a pierdut viața, iar pasagerul din auto și motociclistul sunt răniți grav.

Potrivit Infotrafic, un autoturism şi o motocicletă s-au ciocnit pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, pe sensul către Capitală, la km 28, în zona localităţii Bolintin-Vale. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma accidentului trei persoane au fost rănite, una dintre ele fiind inconştientă. 

Traficul rutier este întrerupt, atât pe sensul către Piteşti, cât şi pe sensul către Capitală. 

În zonă, valorile de trafic erau normale înainte de producerea accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Accident grav pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Motociclist spulberat de o maşină, sunt 3 victime (Video)