Antena Meniu Search
x

Accident grav în Prahova, un copil a murit, 2 răniţi grav, după un impact frontal între două maşini

Un grav accident de circulație s-a petrecut pe DN1, în zona Movila Vulpii. Potrivit IJP Prahova, sunt două maşini implicate, dintre care una răsturnată pe câmp. O minoră de 16 ani a fost găsită decedată în autoturismul răsturnat şi un tânăr de 19 ani, rănit grav.

Un grav accident de circulație s-a petrecut pe DN1, în zona Movila Vulpii.

Potrivit IJP Prahova, sunt două maşini implicate, dintre care una răsturnată pe câmp. O minoră de 16 ani a fost găsită decedată în autoturismul răsturnat şi un tânăr de 19 ani, rănit grav.

O altă persoană în vârstă de 35 de ani a fost scoasă din cealaltă maşină şi dusă la spital.

26 de pompieri s-au deplasat la fața locul cu 2 autospeciale de lucru cu apa și spuma, 2 descarcerari, 1 Smurd Terapie intensiva mobila, 1 Smurd și 1 autospeciala de transport personal și victime multiple.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează în judeţul Prahova,  pe DN1 Ploieşti - Braşov, zona Movila Vulpii, la  kilometrul 70,  a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme.Una e rasturnată pe câmp, iar o alta a rămas în prima bandă. Traficul este blocat pe sensul către Brașov. O persoană a decedat iar alte două au fost  rănite  grav.Cauza a fost pătrunderea pe contrasens.

Se estimează ca în aproximativ 60 de minute traficul va fi reluat în condiţii normale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accident grav în Prahova, un copil a murit, 2 răniţi grav, după un impact frontal între două maşini