Antena Meniu Search
x

Accident groaznic cu români, în Austria. Tatăl a murit pe loc, mama şi fetiţa lor sunt în comă într-un spital din Viena

Un accident groaznic cu români a avut loc în Austria. Tatăl a murit pe loc, mama şi fetiţa lor sunt în comă, într-un spital din Viena. Maşina lor s-a răsturnat şi plafonul i-a strivit pe toţi trei, de asfalt.

Un accident groaznic cu români a avut loc în Austria. Tatăl a murit pe loc, mama şi fetiţa lor sunt în comă, într-un spital din Viena. Maşina lor s-a răsturnat şi plafonul i-a strivit pe toţi trei, de asfalt.

Conform presei austriece, accidentul a avut loc în jurul orei 7:30 pe autostrada A1, la Pressbaum, în direcţia Viena. Din motive necunoscute, autoturismul în care se afla o familie de români tineri şi fetiţa lor mică a ieşit de pe autostradă, a lovit parapetul din dreapta şi s-a răsturnat de mai multe ori. 

Mama şi fetiţa au fost pur şi simplu aruncate din maşină, fiind găsite pe asfalt, în vreme ce tatăl, care era la volan, a fost strivit între plafon şi asfalt.

Fetiţa şi mama ei au fost transportate cu elicopterul la un spital din Viena, în comă, în vreme ce pentru tată nu s-a mai putut face nimic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Accident groaznic cu români, în Austria. Tatăl a murit pe loc, mama şi fetiţa lor sunt în comă într-un spital din Viena