Antena Meniu Search
x

ACCIDENT TERIFIANT în Buzău! Un cal a strivit un Chrysler, după un impact infiorător, pe DN1B. Animalul a murit pe loc, şoferul a rămas încarcerat! (VIDEO)

Accident terifiant pe DN1B, Buzău-Ploiești, în dreptul localității Lipia, din cauza unui cal lăsat liber. Un brăilean de 68 de ani a fost grav rănit după ce mașina pe care o conducea a lovit un cal ajuns pe carosabil. Animalul pur şi simplu a ţâşnit din câmp, lăsându-l pe şofer fără reacţie. 

Potrivit IPJ Buzău, accidentul s-a produs în jurul orei 5:00.

Un autoturism Chrysler înmatriculat în județul Brăila, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 68 de ani, a acroşat un cal pe sensul de mers Merei-Buzău.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit reporterbuzoian.ro, bărbatul conducea liniștit către oraș în momentul în care, din bezna nopții i-a ieșit în față un cal. Șoferul nu a mai avut nicio reacție, animalul de câteva sute de kilograme strivind pur și simplu mașina brăileanului.

Din impact a rezultat moartea animalului, care a rămas întins pe mijlocul șoselei. Conducătorul auto a fost descarcerat și transportat la spital.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili condițiile producerii accidentului. Pe durata efectuării cercetărilor, circulația pe DN 1B, în zona accidentului, s-a desfășurat alternativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » ACCIDENT TERIFIANT în Buzău! Un cal a strivit un Chrysler, după un impact infiorător, pe DN1B. Animalul a murit pe loc, şoferul a rămas încarcerat! (VIDEO)