Antena Meniu Search
x

Accident GROAZNIC la Satu Mare! Patru MORŢI, printre care şi un copil de 5 ani, după ce două maşini s-au CIOCNIT frontal. Un tânăr se află în stare gravă (VIDEO)

Patru persoane, printre care şi un copil, au murit pe un drum din județul Satu Mare. Tragedia s-a întâmplat pe drumul național 19, între Livada și Negrești-Oaș, în zona Hanului Pintea. O a cincea victimă, tot un minor, se află în stare gravă.

Patru persoane, printre care şi un copil, au murit pe un drum din județul Satu Mare. Tragedia s-a întâmplat pe drumul național 19, între Livada și Negrești-Oaș, în zona Hanului Pintea. O a cincea victimă, tot un minor, se află în stare gravă.

UPDATE: Potrivit ultimelor informaţii, în mașina înmatriculată în Ungaria se aflau un bărbat de 35 de ani, care conducea mașina, o femeie de 43 de ani, un tânăr de 18 ani și un copil de cinci ani, toți din Livada. Toți au murit. 

În mașina înmatriculată în Bistrița Năsăud se afla un tânăr, de 21 de ani, din localitatea Dara, județul Satu Mare. Acesta se află în stare gravă la Spitalul Județean Satu Mare. 

ŞTIRE INIŢIALĂ:

Două mașini, una înmatriculată în Bistrița Năsăud și cealaltă în Republica Ungaria, s-au ciocnit frontal în jurul orei 13.30, potrivit presei locale. Trei persoane au murit pe loc, după ce au rămas încarcerate. Un copil, în vârstă de circa cinci ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, decedând la fața locului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O a cincea persoană este în stare foarte gravă, fiind transportată la Unitatea de Primire Urgențe cu multiple contuzii.

Deocamdată nu se cunosc circumstanţele în care accidentul s-a produs.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident GROAZNIC la Satu Mare! Patru MORŢI, printre care şi un copil de 5 ani, după ce două maşini s-au CIOCNIT frontal. Un tânăr se află în stare gravă (VIDEO)