Antena Meniu Search
x

Accident incredibil la Iaşi. Un şofer care a rupt în două un stâlp, dispărut cu tot cu numerele maşinii

Accident incredibil pe străzile din Iaşi, pe desprins parcă din filmele de acţiune, Un tânăr a intrat cu autoturismul într-un stâlp, pe care l-a rupt în două.

Vezi și

Accident incredibil pe străzile din Iaşi, pe desprins parcă din filmele de acţiune, Un tânăr a intrat cu autoturismul într-un stâlp, pe care a reuşit să-l rupă în două. Deşi maşina a fost făcută una cu pământul şi s-a răsturnat, şoferul a reuşit să fugă de la locul accidentului. A luat cu el şi numerele de înmatriculare, insa a uitat telefonul mobil. Poliţiştii îl caută acum.

Un apel la 112, dat cu puţin înainte de ora 22.00, anunţa un grav acident pe Şoseaua Bucium, la ieşirea din Iaşi. Ajunşi la faţa locului, politiştii au avut parte de o supriză. 

Martorii cred că cele două maşini se întreceau pe şosea. Iar, la un moment dat, unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului, iar maşina a derapat şi s-a răsturnat.

Prietenii săi dintr-un alt autoturism, tot cu numere de Anglia, i-ar fi sărit în ajutor bărbatului de la volan. L-au scos dintre fiare, au luat numerele de înmatriculare ale maşinii şi au fugit. Au uitat însă la faţa locului un telefon mobil.

Poliţiştii îl caută acum pe şoferul fugar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accident incredibil la Iaşi. Un şofer care a rupt în două un stâlp, dispărut cu tot cu numerele maşinii