Antena Meniu Search
x

Accident în Câmpina, între maşina de şcoală şi motocicleta de şcoală. Comportament bizar al tinerilor implicaţi în accident. VIDEO

Un accident rutier a avut loc în Câmpina, între maşina unei şcoli auto, în care se aflau cursanţi şi o motocicletă, tot de şcoală, pe care se aflau două persoane.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 02.11.2020, 15:08

Vezi și
  • Impact între o maşină de şcoală şi o motocicletă de şcoală
  • Tinerii implicaţi în accident au avut un comportament bizar

La eveniment au sosit imediat un echipaj de stingere şi de prim ajutor, însă nu a fost nevoie de transportul la spital al persoanelor implicate.

În timp ce jurnaliştii au sosit la faţa locului pentru a înregistra imagini de la eveniment, tinerii implicaţi în accidentul rutier au avut un comportament bizar, persoanele de pe motocicletă făcând scene obscene în direcţia camerelor de filmat, iar tinerele din maşina de şcoală au oferit un mic moment artistic.

"Asigurare zona accident rutier în Câmpina, lângă liceul Energetic. Sunt implicate un auto cu o motocicletă ( ambele sunt de scoala de șoferi). In auto se aflau 5 persoane iar pe motor 2. Din primele informaţii se pare ca sunt rănite doar cele doua persoane de pe motor. Acționează un echipaj de stingere și unul de prim ajutor", au informat autorităţile, la momentul producerii accidentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Accident în Câmpina, între maşina de şcoală şi motocicleta de şcoală. Comportament bizar al tinerilor implicaţi în accident. VIDEO