Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cine e şoferul care a murit în accidentul înfiorător de pe centura Ploieştului. Maşina i-a fost străpunsă de parapetul ce separă sensurile

Neatenţia la volan l-a costat viaţa pe un bărbat din Prahova. Acesta a intrat cu bolidul de lux într-un parapet metalic şi a murit pe loc. Poliţiştii spun că şoferul, cel mai probabil, ar fi stat cu ochii pe telefon şi astfel ar fi pierdut controlul maşinii. Bărbatul era patronul unei firme de securitate.

de Cristi Georgescu

la 07.07.2024 , 19:23

Accidentul demn de un film de groază s-a petrecut în această dimineaţă, în jurul orei 06:00, pe centura Ploieştiului. Şoferul se îndrepta dintre Câmpina la Bucureşti când, în această zonă a pierdut controlul volanului şi a intrat cu putere în parapetul ce separă sensurile de deplasare. Impactul a fost atât de violent încât bucata de metal a străpuns efectiv maşina. Şoferul a murit pe loc.

Bărbatul avea 42 de ani şi deţinea o cunoscută firmă de pază

Bărbatul avea 42 de ani şi deţinea o cunoscută firmă de pază. Mai multe ipoteze sunt luate în calcul de anchetatori. Inclusiv faptul că şoferul ar fi avut o problemă medicală sau ar fi adormit la volan. Mai multe surse susţin că de vină a fost telefonul mobil. Experţii spun că o fracţiune de secundă poate face diferenţa între viaţă şi moarte. "Nu doar că vorbea la telefon, poate chiar se uita în telefon, ca să vadă un mesaj, ca să vadă un e-mail, ca să se uite la o emisiune, la o ştire. Atenţia noastră se duce toată asupra telefonului şi ce se întâmplă în faţă aproape că nu mai contează", a declarat Titi Aur, expert auto.

Vezi și

Potrivit unor studii, scrierea unui mesaj creşte de peste 20 de ori riscul unui accident, iar vorbitul la telefon - de până la 4 ori. Legea nu permite să vorbeşti la difuzor sau să foloseşti scuza că ai ambele mâini pe volan în timp ce ţii telefonul la ureche cu umărul. Cei prinşi că folosesc telefonul în timp ce conduc riscă amenzi de până la 1300 de lei şi suspendarea permisului timp de o lună.

Cristi Georgescu Like
Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Cine e şoferul care a murit în accidentul înfiorător de pe centura Ploieştului. Maşina i-a fost străpunsă de parapetul ce separă sensurile