Antena Meniu Search
x

JALE şi DURERE IMENSĂ pentru Maya, fetiţa de 3 anişori care a murit într-un CUMPLIT ACCIDENT, în Italia. Micuţa împreună cu părinţii ei se întorceau din România

Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul tragediei care s-a produs duminică pe autostrada Brescia – Piacenza A21, la Ponzano di Leno.

Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul tragediei care s-a produs duminică pe autostrada Brescia – Piacenza A21, la Ponzano di Leno.

O maşină în care în care se afla o familie de români, fetiţa împreună cu părinţii ei, a ieşit de pe banda de mers şi s-a înfipt sub un camion care staţiona într-o zonă de serviciu.

În urma impactului extrem de violent, micuţa Maya a murit pe loc.

Pe acelaşi subiect

Mama ei a fost transportată cu elicopterul la Spitalul Civil din Brescia în stare gravă, în timp ce tatăl a suferit răni mai uşoare.

Familia de români era rezidentă la Imperia, în regiunea Liguria, Italia.

Potrivit ultimelor informaţii, românii, care sunt din Târgu Jiu, petrecuseră câteva zile în ţară și se întorceau în Italia, acolo unde lucrează de câțiva ani. 

Potrivit gorj-domino.ro, tatăl Mihail Vlădăianu a fost sunetist al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, iar mama Mihaela, a fost cabinieră a teatrului.

Actorii Teatrului „Elvira Godeanu” sunt șocați de cele întâmplate mai ales că vineri 29 septembrie, familia Vlădăianu a fost prezentă la spectacolul „Actrițele” jucat pe scena teatrului din Târgu Jiu. 

„Nu e de acceptat așa ceva!!! De ce? Dumnezeuleee! Maya, o minune de copil! De-acolo de sus, cu aripile tale de îngeraș să îi ocrotești pe părinții tai rămași, care, acum au mare nevoie de asta…! Multă, multă, multă putere sufletelor voastre! Suntem cu inima alături de voi toți”, a scris pe contul personal de socializare actrița Teatrului Elvira Godeanu din Târgu Jiu Rodica Gugu Negrescu. 

„Înger frumos şi nevinovat plecat la ceruri… Cu toții suntem în stare de şoc…. Cu toții suntem alături de voi…”, a scris pe pagina sa de Facebook actrița Teatrului Elvira Godeanu, Monica Sfetcu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » JALE şi DURERE IMENSĂ pentru Maya, fetiţa de 3 anişori care a murit într-un CUMPLIT ACCIDENT, în Italia. Micuţa împreună cu părinţii ei se întorceau din România