Antena Meniu Search
x

Două microbuze cu 27 de oameni s-au ciocnit în Iași. Planul roșu de intervenție a fost activat

Un accident cu două microbuze s-a produs sâmbătă seară, în județul Iași. Cele două mașini, care aveau la bord 27 de oameni, s-au ciocnit la Lețcani.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 14.04.2019, 08:49

Un accident cu două microbuze s-a produs sâmbătă seară, în județul Iași. Cele două mașini, care aveau la bord 27 de oameni, s-au ciocnit la Lețcani.

Echipele de salvare au declanșat planul roșu de intervenție, în urma accidentului violent dintre cele două microbuze. Impactul s-a produs pe DN 28 Iași - Târgu Frumos.

Într-un microbuz se aflau 22 de persoane, iar alte 5 erau în cealaltă mașină. În raza localității Lețcani, s-au izbit violent și au ieșit de pe drum.

Potrivit salvatorilor, niciuna dintre cele 27 de persoane nu a fost încarcerată. Potrivit primelor informații furnizate din teren, 7 persoane sunt rănite, dintre care 3 sunt în stare gravă.

Microbuz distrus în accidentul din Lețcani

La locul accidentului din Lețcani au fost trimise 5 ambulanțe SMURD, patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Iași și un echipaj de descarcerare.

În urma impactului, cele două microbuze au fost distruse. Cauzele accidentului nu au fost stabilite. 

- Acest articol a fost actualizat -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Două microbuze cu 27 de oameni s-au ciocnit în Iași. Planul roșu de intervenție a fost activat