Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Patru jandarmi în misiune, răniți într-un accident groaznic, în Capitală. Unul dintre angajaţii MAI a rămas prins între fiarele contorsionate (Imagini dramatice)

Patru jandarmi au ajuns la spital, în această dimineaţă, în urma unui accident produs în Bucureşti, la intersecţia străzii Nerva Traian cu Timpuri Noi.

de Redactia Observator

la 12.12.2017 , 07:53

Patru jandarmi au ajuns la spital, în această dimineaţă, în urma unui accident produs în Bucureşti, la intersecţia străzii Nerva Traian cu Timpuri Noi.

Din primele informaţii, autoturismul de serviciu în care se aflau cei patru jandarmi a fost spulberat de un şofer imprudent.

Potrivit martorilor, bărbatul ar fi intrat în intersecţie cu viteză, pe culoarea roşie semaforului.

Articolul continuă după reclamă

Tot la spital a ajuns şi iubita conducătorului auto care a produs accidentul.

Unul dintre angajaţii MAI este internat în stare gravă. 

Accidentul a avut loc la intersecţia străzii Nerva Traian cu Timpuri Noi. Unul dintre jandarmi, grav rănit, a rămas prins între resturile maşinii.

Jandarmii erau în misiune în momentul producerii accidentului. 

Georgian Enache, purtătorul de cuvânt Jandarmeriei Bucureşti, a declarat că autoturismul implicat în accident acţiona în sistemul 112, iar la momentul producerii evenimentului rutier se afla în patrulare.

În cauză, politistii efectueaza cercetari in vederea stabilirii cauzelor si producerii acestui eveniment. Ambii soferi au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Dacă va fi găsit vinovat, şoferul riscă dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Patru jandarmi în misiune, răniți într-un accident groaznic, în Capitală. Unul dintre angajaţii MAI a rămas prins între fiarele contorsionate (Imagini dramatice)