Antena Meniu Search
x

Accident la Milcoiu. O persoană e încarcerată într-o maşină care a fost strivită după impactul cu o dubă şi un alt autoturism

Un accident s-a produs duminică la Milcoiu, iar o persoanî este încarcerată într-o maşină care a fost strivită după impactul cu o dubă şi un alt autoturism.

Un accident s-a produs duminică la Milcoiu, iar o persoanî este încarcerată într-o maşină care a fost strivită după impactul cu o dubă şi un alt autoturism. Traficul pe DN7 în localitatea vâlceană este restricţionat.

"Pe DN7, în localitatea Milcoiu, judeţul Vâlcea, a avut loc un accident rutier, la kilometrul 161+500, în care au fost implicate 3 autoturisme. Cauza producerii a fost neadaptarea vitezei de deplasare la condiţiile de drum de către primul autoturism şi intrarea pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu alte doua auto care circulau regulamentar.", arata o informare a Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Romane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Accident la Milcoiu. O persoană e încarcerată într-o maşină care a fost strivită după impactul cu o dubă şi un alt autoturism