Antena Meniu Search
x

Video Accident mortal în Constanța. Microbuz plin cu pasageri, impact frontal cu o remorcă încărcată cu baloţi

Accident cumplit, seara trecută, în localitatea Ostrov, judeţul Constanţa. Un microbuz în care se aflau opt persoane a intrat frontal într-o remorcă încărcată cu baloţi. În urma impactului violent o persoană a murit pe loc, iar o alta a fost rănită grav şi transportată la spital. Ambele se aflau în microbuz. 

de Redactia Observator

la 09.08.2022, 08:44

Vezi și

A fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare pentru a scoate victimele din microbuzul făcut praf. Circulația a fost blocată mai bine de două ore în zonă, până ce maşinile avariate au fost ridicate de pe şosea. 

Ce spun polițiștii

Polițiștii rutieri au fost sesizați luni, 8 august a.c., în jurul orei 22:00, cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3 în localitatea Ostrov.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un microbuz și o remorcă tractată de un tractor. În urma accidentului a rezultat decesul la fața locului a unui pasager și rănirea ușoară a altuia, ambii aflându-se în microbuz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accident mortal în Constanța. Microbuz plin cu pasageri, impact frontal cu o remorcă încărcată cu baloţi