Antena Meniu Search
x

Impact devastator la Milcoiu! Un copil de 2 ani a murit, iar alți patru oameni sunt răniți după ce un șofer a făcut o depășire neregulamentară

Un copil de doi ani este în stop cardio-respirator, iar alți patru oameni sunt răniți în urma unui accident produs pe DN 7, pe raza localității Milcoiu (Vâlcea)

Un copil de doi ani este în stop cardio-respirator, iar alți patru oameni sunt răniți după ce un șofer a făcut o depășire regulamentară și mașina s-a izbit de un alt autovehicul pe DN 7, pe raza comunei Milcoiu, judeţul Vâlcea.

Update ora 19:50 - Fetița de 2 ani, aflată în stop-cardio respirator după accident, nu a putut fi salvată de medicii sosiți la fața locului, care au declarat decesul după mai bine de o oră și jumătate de la începerea manevrelor de resuscitare.

Potrivit primelor informații, un șofer de 32 de ani, din Orăștie, care se deplasa pe sensul de mers Pitești - Râmnicu Vâlcea, pe fondul unei depășiri neregulamentare a intrat în coliziune cu alt autovehicul.

În urma impactului devastator, un copil de 2 ani care se afla în stop cardio-respirator, alte două persoane sunt rănite grav și două mai ușor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Impact devastator la Milcoiu! Un copil de 2 ani a murit, iar alți patru oameni sunt răniți după ce un șofer a făcut o depășire neregulamentară