Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 31 de ani a lovit un cap de pod şi s-a rostogolit 40 de metri cu maşina, murind pe loc, la Smârdan

Accident mortal la Smârdan, în Dolj Un tânăr de 31 de ani a lovit un cap de pod şi s-a rostogolit 40 de metri cu maşina, murind pe loc.

la 04.01.2019, 22:11
Accident mortal la Smârdan
Un tânăr de 31 de ani a lovit un cap de pod şi s-a rostogolit 40 de metri cu maşina, murind pe loc, la Smârdan - Captură video

Accident mortal la Smârdan, în Dolj Un tânăr de 31 de ani a lovit un cap de pod şi s-a rostogolit 40 de metri cu maşina, murind pe loc.

Un bărbat de 31 de ani, din satul Smârdan, judeţul Dolj, a murit vineri seara într-un grav accident rutier care a avut loc pe raza localităţii respective, după ce a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea.

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul de 31 de ani, care conducea prin Smârdan, pe DJ 553 A, a pierdut controlul maşinii, a lovit un cap de pod şi a părăsit partea carosabilă, lovind apoi un stâlp din beton. În urma impactului, autoturismul s-a rostogolit circa 40 de metri iar şoferul, care era singur în maşină, a decedat pe loc.

În cauză, poliţiştii desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un tânăr de 31 de ani a lovit un cap de pod şi s-a rostogolit 40 de metri cu maşina, murind pe loc, la Smârdan